företagsprofil
Vi är en ledande leverantör specialiserad på distribution av elektroniska komponenter. Med mer än 30 års branscherfarenhet har vi etablerat en omfattande leveranskedja inom elektronikkomponentsektorn.
Vårt syfte och värderingar
Vårt syfte är att hjälpa våra kunder att lyckas genom att tillhandahålla personlig service och support, och våra värderingar om kundfokus, innovation, lagarbete, integritet och excellens styr allt vi gör.
Distributionsmärke
Som en framstående leverantör inom distributionsindustrin för elektroniska komponenter är vi stolta över våra partnerskap med ledande varumärken som Atmel, Molex, Murata, TDK, TI, Samsung, Xilinx, Vishay och YAGEO. Dessa strategiska relationer, byggda under vår 30-åriga branscherfarenhet, tillåter oss att tillhandahålla ett brett utbud av högkvalitativa produkter till våra kunder.
Enterprise Advantage
Vår företagsfördel ligger i vår förmåga att tillhandahålla skräddarsydda lösningar, teknisk support, konkurrenskraftiga priser och snabba, pålitliga leveranser för att hjälpa våra kunder att lyckas med sina projekt och ligga steget före.
Top