användarvillkor

CircuitNova driver webbplatsen på www.CircuitNova.com för att ge onlineåtkomst till information om produkter som är tillgängliga på CircuitNova ("produkten") och för att underlätta köp av produkter ("tjänsten"). dessa användarvillkor, tillsammans med beställningsvillkoren, hänvisas till som detta "avtal" genom att använda CircuitNova, samtycker du till vart och ett av följande villkor som anges häri ("användarvillkor"). genom att beställa produkter godkänner du användarvillkoren, såväl som beställningsvillkoren, som anges nedan. CircuitNova förbehåller sig rätten att ändra detta avtal när som helst utan att meddela dig i förväg. din användning av webbplatsen efter en sådan ändring utgör ditt samtycke till att följa och vara bunden av avtalet som ändrats. det senaste datumet när detta avtal reviderades anges nedan.

immateriella rättigheter

vi är ägare eller licenstagare till alla immateriella rättigheter på våra webbplatser (inklusive upphovsrätt, varumärken, designrättigheter, patent eller andra immateriella rättigheter) och i det material som publiceras på den. dessa verk är skyddade av immateriella lagar och fördrag runt om i världen. alla sådana rättigheter är reserverade.

du kan skriva ut kopior, och kan ladda ner utdrag, av alla sidor från våra webbplatser för ditt personliga bruk eller internt affärsbruk och du kan uppmärksamma andra inom din organisation på innehåll som publiceras på våra webbplatser. reproduktion av delar av eller hela innehållet på webbplatserna i någon form är förbjudet annat än för personligt bruk eller internt affärsbruk och får inte kopieras och delas med tredje part.

beställningsprocessen

vi välkomnar dig att beställa alla varor från vår webbplats, du kan behöva läsa beställningsprocessen för att förstå hur du köper varorna och får tjänsten efter betalning och frakt.

fraktalternativ

CircuitNova erbjuder olika typer av fraktmetoder: vi kan hjälpa dig att ordna leveransen av paketet via fedex, dhl, ups, tnt, ems eller annat sätt du föredrar, du kan välja din egen logistiktjänst om du har samarbetat med någon specifik leverans företag. vi accepterar också fraktmetoden som kunden begärt.

normalt kommer ledtiden till största delen att ge 1-3 arbetsdagar eller 5-7 arbetsdagar, särskilda krav måste bekräftas med vårt säljteam.

kvalitetskontroll och service efter försäljning

CircuitNova garanterar att alla varor vi tillhandahåller är från originalfabriken, auktoriserad agent och auktoriserade distributörer, allt är original och nya delar. vi kommer att tillhandahålla inspektionsprotokollet för alla beställningar genom leverans från vårt kundtjänstteam. vi ger också ett års garanti efter varans leverans. vi accepterar inte att beställningen annulleras om inte kunden har ett juridiskt skäl. såsom: har bevis för att våra varor inte är original och nya delar. När det uppstår kvalitetsproblem efter att du fick varorna, vänligen kontakta oss inom 3 arbetsdagar så kommer vi att följa serviceavtalet för att byta ut de nya delarna. eftermarknadsserviceavtal är förordningen för att ge dig bättre service. du kan behöva läsa noggrant för att hantera produktproblemet innan produkten klagar. vi accepterar inte att annullera beställningen efter att ha skickats, bara byt ut felprodukten. vi accepterar endast produktproblemet med uppenbar skada under transporten när du tar emot paketet på synhåll och behåller fotot för dokumentet. vi kommer att kräva den formella produktproblembeskrivningen när kunden klagar på produktproblemet efter att ha fått 3 arbetsdagar för att bekräfta problemet. den formella produktproblembeskrivningen inklusive men inte bara: textbeskrivning, foton, video, preliminärt test etc. CircuitNova kommer att byta ut de nya delarna för att ersätta och åta sig fraktkostnaden för de nya delarna efter att produktproblemet har bekräftats. om nödvändigt, CircuitNova kan kräva att returnera felprodukten för inspektion eller testning, kunder bör hjälpa till att returnera defekta delar, CircuitNova kommer att åta sig fraktkostnaden.

varning

CircuitNova är ansvarig för att erbjuda teknisk support se till att webbplatsen fungerar, försök att undvika avbrott i tjänsten, eller avbryt tidsgränsen på kortast möjliga tid, se till att användaren kan hantera internet smidigt. men som ett resultat av force majeure eller andra skäl inte kan kontrollera, få webbplatsen att krascha eller oförmögen att använda, leda till att någon post, meddelande eller information går förlorad, CircuitNova är oansvarigt.och i följande fall kommer CircuitNova inte att hållas ansvarigt . för all obehörig åtkomst eller olaglig eller obehörig användning av information, inklusive identifierbar information.

om användarinformation, inklusive identifierbar information, nås genom obehörig eller felaktig användning av användarkonto eller inloggningsinformation eller på grund av att användaren inte lyckats säkra användarnamn, lösenord eller kund-id.

 

Top